kézilabda

2020.12.19. 07:00

A Békést fogadja a Mizse KC

A Mizse KC balátlövője, Kiss Attila bízik benne, hogy a csapat a két sikeres meccse után elindul felfelé. A Bács-Kiskun megyei gárda szombaton hazai pályán bizonyíthat.

Borbély Károly

Kiss Attila (jobbra) abban bízik, hogy a Mizse KC elindult egy pozitív irányba

Fotó: Bús Csaba

Folytatja szereplését a férfi NB I./B-s bajnokság Keleti csoportjában a Mizse KC. A Békést szombaton, 17 órakor zárt kapuk mögött fogadó Bács-Kiskun megyei együttes a legutóbbi fordulóban a Szeged U22 gárdáját legyőzte, majd a Ligakupában a KTE-t is megverte.

– Bízom benne, hogy elindultunk egy pozitív irányba, és a folytatásban sem térünk le erről az útról. Korábban is nagyot küzdött, hajtott a csapat minden meccsen, de sajnos nem jött ki a lépés. Egy biztos, a legutóbbi két mérkőzésünk mindenképp bizakodásra adhat okot. Sokat számít, hogy a sérültjeink közül Petrik-Varga Ádám felépült, így erősödtünk belső pozícióban – mondta Kiss Attila, aki a Szeged ellen tíz, míg a KTE-vel szemben két gólt szerzett.

– A Tisza-partiak elleni meccsen kicsúszott a kezemből a labda – fogalmazott viccesen a 25 találatával a házi góllövőlistán második helyen álló balátlövő. – Azon a találkozón szerencsére minden összejött, de nem csak nekem, hanem a társaimnak is. Ha a védekezésünk és a támadásunk úgy összeáll, mint a Szegeddel és a Kecskeméttel szemben, akkor van esélyünk a győzelemre szombaton. A járvány miatt meglehetősen felborult a bajnokság, de nekünk mostantól nagyon azon kell lennünk, hogy szerezzük a pontokat. Én megteszek mindent a győzelemért, és tudom, hogy a társaim is.

Kiss Attila (jobbra) abban bízik, hogy a Mizse KC elindult egy pozitív irányba
Fotó: Bús Csaba

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában