futsal

2019.11.01. 17:29

Kikapott a Dirner-Siland FC

Szerdán az Árpádvárosi Sportcsarnokban fogadta a Szegedi UTC csapatát a Dirner-Siland FC a regionális bajnokság 3. fordulójában. A hírös városi együttesnek nem sikerült jól a hazai bemutatkozás, vereséget szenvedtek.

Borbély Károly

Vereséggel mutatkozott be hazai pályán a Dirner-Siland FC

Forrás: Dirner-Siland

Dirner-Siland FC–Újszeged 2–3 (1–2)

Kecskemét, 100 néző. Vezette: Ézsiás Gábor (Kis József, Kiss Sándor

Kecskemét: Szabó V. – Herczeg, Sáfrány, Szabó G., Czakó. Csere: Halmavánszki M., Szabó P., Vass, Halmavánszki T., Takács V., Monori, Böde, Kőrösi, Liska

Vereséggel mutatkozott be hazai pályán a Dirner-Siland FC
Fotó: Dirner-Siland

A 2. percben Herczeg Péter öngóljával vezetést szereztek a vendégek, akik rá egy percre kihasználva egy újabb hibát Vincze Zsombor találatával már kettővel vezettek. Ezután a kecskeméti alakulat folyamatosan átvette az irányítást és a félidő előtt sikerült szépítenie, Sáfrány Dávid lőtt a kapuba. A második félidő hazai rohamokkal kezdődött, sok helyzetet kihagyott a Dirner, míg az UTC ismét kihasznált egy hibát, Vincze újra pontosan célzott, 1–3-ra módosítva az eredményt. A hírös városiak nem adták fel, mentek előre, és újra sikerült szépíteniük, Halmavánszki Tamás állította be a 2–3-as végeredményt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában