Könyvbemutató

13 órája

Libor Zoltán könyvét ismerheti meg a közönség a kecskeméti könyvtárban

Október 17-én, csütörtökön újabb könyvbemutatót tartanak a kecskeméti Katona József Könyvtárban, Libor Zoltán 50. születésnapja alkalmából.

Sebestyén Hajnalka

Libor Zoltán Inkább boldogan, mint nem című könyve 74 kisprózát tartalmaz. A 204 oldal terjedelmű kötet bemutatója október 17-én, csütörtökön 17 órakor kezdődik a Katona József Könyvtárban. Az ünnepi beszélgetés moderátora Kovácsné Tóth Ibolya, nyugalmazott népművelő, a Cédrusnet környezetvédelmi aktivistája lesz.

Kecskemét, könyvbemutató
Libor Zoltán könyvét ismerheti meg a közönség a kecskeméti könyvtárban
Fotó: shutterstock.com

Az A Fehér Vera által tervezett s Dr. Galuska László Pál és Dr. Kriston-Vízi József által szerkesztett könyv limitált példányszámban jelenik meg. Libor Zoltán a könyv tiszta bevételét jótékonysági célra ajánlotta fel.

A könyv hátulján a következő ajánló olvasható. „Libor Zoltán kecskeméti író-költő, közéleti ember, akit ezzel a jubileumi kötettel köszöntenek barátai és tisztelői, valamint a Mélymerülés szerkesztősége. Ám ez a könyv nem pusztán születésnapi ajándék: szerzője tehetséges, nyitott és érzékeny személyiség, aki könnyedén és biztos kézzel veti papírra emlékeit, benyomásait, álmait, ábrándjait; valódi élményt kínálva minden olvasója számára. Elkísérhetjük az írót gyermekkorába, az egykorvolt, de mégis otthonos és ismerős város illatai, ízei és színei közé, megismerhetjük a szemlélődő, figyelmes, és mások szenvedéseire nyitott humanistát, az apát és a sportembert, megismerhetjük a szenvedő, érző, álmodozó örök kamaszt, vándort és kóbor lovagot. ”


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában