Nagykőrös

2019.05.19. 21:38

Csomor Eszter festményeiből nyílt kiállítás

Színek és hangulatok a vásznon címmel nyílt kiállítás Szőke Lászlóné Csomor Eszter, amatőr festőművész alkotásaiból a nagykőrösi Arany János Kulturális Központ Rácz József Galériájában. Az alkotó első, önálló tárlatát Gróf Zoltán festőművész nyitotta meg, aki a kecskeméti művészeti szakkör egyik vezetője, ott ismerkedett meg év elején a kiállítóval.

Koós Kata

– Eszterrel januárban találkoztunk először a szakkörön. Egy nagyon lelkes, tanulni vágyó embert ismertem meg benne. Legerősebb tulajdonsága a precíz, részletekre odafigyelő rajzolás, valamint a kitartás és elköteleződés a festészet iránt. Életében a festés hobbinak indult, mára már szenvedély lett – fejtette ki Gróf Zoltán, aki hozzátette, leginkább a magabiztosság megszerzésében, valamint a lazább festői előadásmód elsajátításában igyekszik segíteni a kiállítót.

A tárlaton megtekinthető élénk, élettel teli, színpompás akrilfestmények témaválasztása változatos: tájképek, virágkompozíciók, csendéletek, utcarészletek, emberábrázolások egyaránt megtekinthetők.

A kiállítás június 14-ig látogatható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában