Útinform

2 órája

Burkolatfelújítási munkák és útlezárások lassítják a forgalmat a Bács-Kiskunban

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani pénteken Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást péntekre vonatkozóan.

Worker,Operating,Asphalt,Paver,Machine,During,Road,Construction,And,Repairing
Illusztráció
Fotó: shutterstock.com 

Gyorsforgalmi utak:

Az M5-ös autópályán
– aszfaltoznak a 67-es jelű Lajosmizse csomópontban, ezért ott Budapest felé nem lehet felhajtani. A javasolt terelőutat sárga táblák mutatják. 
– új terelést építenek ki a Röszke felé vezető oldalon, a Lajosmizse és a Kecskemét-észak csomópontok között. A 71-es és a 76-os kilométer között sávzárásra, torlódásra kell számítani.
– a Budapest felé vezető oldalon, az M44-es autóút építéséhez kapcsolódóan lezárták a 74-es kilométernél a Kecskemét-észak csomópont lehajtóágát. (50455-ös ág) 
– Burkolatfelújítási munkákat végeznek az M5-ös és az M43-as autópálya csomópontjában, ezért az M43-as autópályáról nem lehet áthajtani az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalára. 

Napközben több helyen is fenntartási munkákat végeznek az M5-ös autópályán. Mozgó terelés mellett a Röszke felé vezető oldalon:
– az 59-es és a 66-os kilométer között, Táborfalva és Lajosmizse között a műszaki átjárókat takarítják, illetve burkolati jeleket festenek a belső sáv zárása mellett. (7.50-11.30)
– Kecskemét térségében, a 80-as és a 87-es kilométer között a belső szalagkorlátot mossák. (12.30-14.45)

Főutak:

Az 51-es főúton, Bátmonostoron, a 170-es kilométer közelében aszfaltoznak. A félpályás lezárásnál jelzőőrök segítik a közlekedést.

Az 52-es főúton, Fülöpszállás átkelési szakaszán, a 35-ös kilométernél a vasúti átjárót újítják fel. A forgalmat terelőútra irányítják.

Az 53-as főúton, Soltvadkert határában, a 36-os kilométernél a vasúti átjárót építik, ezért azt lezárták. A forgalmat ideiglenes terelőútra irányítják.

Az 512-es főúton, Kalocsa elkerülő szakaszán, a 3-as kilométernél körforgalmat építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

Alsóbbrendű utak:

Bács-Kiskun vármegyében, 
– az 5205-ös jelű Örkény-Tass összekötő úton, Kunszentmiklósnál felújítják a vasúti átjárót. A 34-es kilométernél a járműveket helyben kiépített terelőútra irányítják.

Kamionstop:

A következő kamiontilalom szombat este 10 órától vasárnap este 10 óráig lesz érvényben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában