Összefoglaló

2024.07.10. 21:00

A nap legfontosabb hírei egy helyen – 2024. július 10.

Cikkünkben összegyűjtöttük a nap legfontosabb híreit.

Baon.hu

A kiváló félévet ezekben a napokban táborok koronázzák meg a kecskeméti Dance for Art tánciskolában. A kemény edzéseknek, a kitartó munkának meglett az eredménye, az Európa-bajnokságon öt aranyérmet és több különdíjat érdemeltek ki a fiatal táncosok.

Dance for art
Forrás: Dance for art

A héten kijut a hőségből. Harmadfokú hőségriasztást adtak ki. Mire figyeljünk oda? Mit jelent pontosan az első, második és harmadik fokú riasztás? Többek között ezekre is választ adott Kisháziné dr. Puskás Zsuzsanna, a Bács-Kiskun vármegyei kormányhivatal népegészségügyi főosztály vezetője, vármegyei tisztifőorvos a Rádió 1 Gong Téma műsorában.

Pénteken és szombaton Kecskeméten, a Katona Zsigmond utca és a Platán utca kereszteződésében közúti munkákat végeznek.

A Petőfi Népe és a baon.hu idén is meghirdette a népszerű Színötös kampányt. Jelentkezni még nem késő, július 14-ig lehet csatlakozni a példás közösséghez!

Az előző szezont az első osztályú Cegléd kosárlabdacsapatánál töltötte, de néha még mindig furcsa a kecskeméti Farkas Petra számára, hogy Magyarországon van. Nem véletlen, hiszen az azt megelőző öt évben az Amerikai Egyesült Államokban játszott és ott diplomázott le. Vele beszélgettünk az amerikai kalandról és a jövőbeli terveiről.

A rendőrök a napokban egy olyan sofőrrel szemben intézkedtek, aki forgalomtól elzárt területen, a záróvonalat átlépve előzött meg egy rendőrautót Alsóörsnél. Ezután nagy gázzal továbbhajtott.

Náray Erika színész, énekes és Nyáry Krisztián író előadásában szerelmes sztorikat, leveleket, jazztendereket hallgathatott meg a közönség az Ady Endre Városi Könyvtár udvarán, Borítékolható szerelem címmel.

Összeütközött két személyautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Örkény térségében, az 55. kilométernél. Az egyik jármű kigyulladt és teljes terjedelmében égett.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában