Program

2024.07.15. 20:10

Családi Piknik lesz Bátyán

Kicsiknek és nagyoknak, közelről és távolabbról érkező vendégeknek egyaránt remek kikapcsolódást ígér a július 20-án, a már jól bevált helyszínen, a faluházzal szembeni parkban megrendezendő Családi Piknik, amely valójában a bátyaiak falunapja.

Zsiga Ferenc

Az előrejelzések szerint a park árnyat adó fáira és az oldalt nyitott sátrakra nagy szükség lesz, ugyanis a hőmérő higanyszála a foltokban felhős égbolt ellenére elérheti a 34-36 fokot. Erre már csak azért is érdemes lesz figyelni, mert a gyerekeknek 14 órakor Fenevadak az utcán címmel kezdődik a Báb Társulat óriásbábos utcaszínháza. 

Családi Piknik, Bátya
Már nem először rendezik meg a Családi Pikniket Bátyán
Fotó: Zsiga Ferenc / archív-felvétel

Az ezt követő interaktív zenés hangszerbemutató vélhetően jól megágyaz a Bátyán elmaradhatatlan Mohácsi Attila és partnere operett és nosztalgia előadásának.

A délután további része a hagyományőrzés jegyében telik. A helyi Rozmaring Népdalkör mellett a nagybaracskai Gyöngyös Bokréta énekkar lép a színpadra, hogy aztán egészen 19:30-ig a Badai zenekar kíséretében horvát táncházat tartsanak. 

A Stabil Frazír Együttes és a Hestia Tűztánc formáció tűzzsonglőr bemutatója után a tombola következik, ezúttal is nagy értékű nyereményekkel, tombolatárgyakkal. A napot a Badai Zenekar éjszakába nyúló mulatsága zárja. A műsorfolyamot egész napos népi játszótér és az egyéb gyermekprogramok színesítik. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!