Baon podcast

2024.06.26. 10:26

Sztárdömping lesz a héten Bács-Kiskunban – podcast

Ezen a héten számos elismert előadó lép Bács-Kiskun vármegye különböző színpadára. Még jobb hír, hogy a koncertek ingyenesen látogathatók!

Orosz Fanni Flóra

A hétvégéhez közeledve ezúttal is izgalmas programokkal várja a megye a családokat, baráti társaságokat, és összességében a kimozdulni vágyókat. A nyár lényege a kikapcsolódás és a szórakozás, amire ezen a héten bőven lesz lehetőség, ugyanis rengeteg sztár koncertezik többek között Kecskeméten, Nagykőrösön és Bugacon is. 

fesztivál, koncert, Bye Alex
Kecskemét egyik kedvenc fesztiválját június 26-án 21 órakor a nagyszínpadon ByeAlex és a Slepp koncertje nyitja
Forrás: Bye Alex Facebook-oldala

Sztárdömping a megyében, avagy nagyszabású és ingyenes koncertek a héten

  • Kecskemét egyik kedvenc fesztiválját június 26-án 21 órakor a nagyszínpadon ByeAlex és a Slepp koncertje nyitja. Június 27-én 21 órakor Charlie, 28-án a Follow the Flow lép színpadra. A Street Food Street Art és Borsétány teljes programkínálata elérhető a Hírös Agóra oldalán. 
  • A KASZ+ 2024 – XXI. Kecskeméti Acélszobrászati és Képzőművészeti Szimpozion, nemzetközi alkotótábor immár két évtizede ad lehetőséget a hazai és külföldi alkotóknak a fémipari környezetben kísérletezni vágyó szobrászoknak. A táborban készül alkotásokból június 28-án kiállítás nyílik. Várnak minden művészetkedvelőt.
  • Nagykőrösön, Arany János városában még mindig páratlanul finom ízű „möggy” terem, amelybe a Kőrösi Möggyfesztiválon bele is lehet kóstolni. A június 28-án kezdődő fesztiválon főzőverseny, közkedvelt előadók (Nemazalány x Sofi, Burai Krisztián, valamint Péterfy Bori & Love Band) koncertjei, és gyermekprogramok várják az érdeklődőket a Cifrakertben.
  • Szombaton családi napot tartanak Bugacon. A programok között főzőverseny, sütiverseny, strandfoci, kutyás bemutató és kisállat simogató és gyerekeknek szóló bátorságpróba várja az érdeklődőket. A rendezvényen fellép Csordás Tibi és YaOu is.  

További részletek a programokról az alábbi felvételen:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában