Választás 2024

2024.06.10. 01:01

Patkós Zsolt: azon leszek, hogy pártpolitikai hovatartozástól függetlenül összehangoljam a képviselők munkáját

Szeretnénk megvalósítani mindazt, amit a kampányunkban megfogalmaztunk, ígértünk a választóknak. A turisztika, a gazdaság és a településfejlesztés a kiemelt célok közé tartoznak majd, amelyek Kiskunmajsán az elkövetkezendő időkben a választók által megerősített program lesz – mondta hírportálunknak Patkós Zsolt, a Fidesz-KDNP győztes polgármestere.

Pozsgai Ákos

A Fidesz-KDNP polgármester-jelöltjét 2918 szavazattal választották ismét a város polgármesterének. – Nagyon köszönöm mindenkinek, aki elment szavazni, azt látom, hogy az elvégzett munka meggyőző támogatást kapott és nem lesz ez másként az elkövetkezendő időben sem, mi konkrét programmal készültünk 2024-től 2029-ig terjedő ciklusra is – kommentálta az elért eredményt Patkós Zsolt.  

Patkós Zsolt, választás, Kiskunmajsa,
Patkós Zsolt
Fotó: Ujvári Sándor

A Baon-nak úgy nyilatkozott, hogy szeretnék megvalósítani mindazt, amit a kampány során a választóknak megígértek, így a turisztika, a gazdaság és a településfejlesztés kiemelt célok között szerepel a következő önkormányzati ciklus során. – Törekedni fogok arra, hogy összehangoljam a képviselők munkáját független a frakcióktól vagy éppen a pártpolitikai hovatartozástól. Azt gondolom, hogy egy olyan reménybeli csapat fog összeállni, akik együtt is tudnak majd működni Kiskunmajsa fejlődése érdekében – fogalmazott az újraválasztott polgármester. Az új képviselő-testületben szintén a Fidesz-KDNP képviselői lesznek többségben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában