Kecskemét

2024.06.22. 07:00

Újra a Küküllő utcáról érkezőknek kell elsőbbséget adniuk

Július 1-jétől fokozott figyelemmel kell autózni Kecskeméten az Ipoly utca – Küküllő utca – Kiskőrösi út csomópontban. Visszaáll az eredeti forgalmi rend, melyet az Izsáki út négysávosítása miatt ideiglenes bevezettek. Újra a Küküllő utcáról érkezőknek kell elsőbbséget adniuk.

Sebestyén Hajnalka

A kivitelezők közleményt adtak ki a forgalmi rend változásról. Kecskeméten a Ipoly utca – Küküllő utca – Kiskőrösi út csomópontjában az 52. sz. főút, azaz az Izsáki út négysávosítása miatt ideiglenes forgalomtereléseit megszüntetik, így július 1-én, hétfőtől az önkormányzattal egyeztetett módon visszaáll az 52. sz. főút négynyomúsításának kivitelezési munkáit megelőző, eredeti forgalmi rend.

közlekedés, Izsáki út
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Így az eredeti forgalmi rendnek megfelelően, a 2024. július 1-jei átépítést követően a Botond utca – Kiskőrösi út nyomvonal újra elsőbbséget élvez a Küküllő utcához képest, ennek megfelelően a Küküllő utca felől érkezőknek a csomópontban újra elsőbbségadási kötelezettsége lesz az Ipoly utca – Kiskőrösi út irányából érkezőkkel szemben.

Arra kérnek minden közlekedőt, hogy az átépítés ideje alatt és az azt követő időszakban fokozott figyelemmel használják a csomópontot.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában