Bács-Kiskun

2024.02.15. 07:23

Több helyen lehet számítani forgalomkorlátozásra, útszűkületekre

Cikkünkben összegyűjtöttük, hol kell forgalomkorlátozásra számítani csütörtökön Bács-Kiskunban.

Baon.hu

Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Az Útinform az alábbi közúti munkálatokkal kapcsolatban adott tájékoztatást csütörtökre vonatkozóan.

Gyorsforgalmú utak:

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon a 44-es kilométernél a szalagkorlátot javítják, 10.00 órától 12.00 óráig a belső sávot lezárják.

Szintén a röszkei határ irányába, de Kecskemét közelében a 94-es kilométernél korlátjavítás miatt reggel fél 8-tól délután fél 1-ig a külső sávot lezárják.

Budapest felé, Lajosmizse térségében, a 70-es kilométernél ugyancsak fenntartási munka miatt 13.00 órától 15.00 óráig csak a külső sáv járható.

Főutak:

Az 5-ös főúton, Kecskemét átkelési szakaszán, a 86-os kilométernél útépítők dolgoznak, a fél útpályát lezárták. 
Szeged átkelési szakaszán, a 166-os és a 167-es kilométer között kátyúznak. 8.00 órától 19.00 óráig a Röszke felé vezető oldalon irányonként egy-egy sáv járható. 

Az 53-as főúton, Soltvadkert és Pirtó között, a 42-es kilométernél a vasúti átjáróban dolgoznak. A forgalmat helyben kiépített terelőúton irányítják.

Az 54-es főúton, Bócsa térségében, a 38-as és a 39-es kilométer között légvezetéket telepítenek, a Kecskemét felé haladók útszűkületre számítsanak. Napközben alkalmanként jelzőőrös irányítás is várható.

Az 55-ös főúton, Felsőszentiván térségében, a 83-as és a 85-ös kilométer között csatornáznak, mindkét irányban felbontották a burkolatot, útszűkületen kell áthajtani. 

A 441-es főúton, Nagykőrösön, a 17-es kilométernél körforgalmú csomópontot építenek, félpályás lezárás van érvényben. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában