Nosztalgia

2023.10.07. 21:43

A kecskeméti vendéglátóipari középiskola öregdiákjai tartottak osztálytalálkozót

Szombaton tartotta meg 48 éves osztálytalálkozóját az 1973-ban a kecskeméti Vendéglátóipari és Kereskedelmi középiskola végzett öregdiákjai. A csapat összetart, egy ideje már minden évben összejönnek nosztalgiázni.

Sebestyén Hajnalka

48 éves osztálytalálkozójukat tartották meg a kecskeméti Vendéglátóipari és Kereskedelmi középiskola végzett öregdiákjai

Fotó: Sebestyén Hajnalka

Hagyománnyá tették, hogy minden évben más-más osztálytárs szervezi meg, látja vendégül a többieket. Idén Gömöri Ferenc volt a soros, aki Helvécián, a közelmúltban kialakított halastavánál, a kis rendezvényházában fogadta az öregdiákokat. Elmondta: az első évtizedekben ötévente találkoztak, de később úgy döntöttek, hogy évente összejönnek. Egykoron 27-en jártak az osztályba, többen sajnos már meghaltak. Ezúttal tizenketten nosztalgiáztak. Három tanárukat is meghívták, Verebély Istvánné osztályfőnök és Balla Katalin tanárnő személyesen is részt vett a találkozón, sajnos a 96 éves Hazag László egykori igazgatójuk azonban mégsem tudott ott lenni.

Gömöri Ferenc elmondta: a halas tavat a közelmúltban alakították ki, mely a jövőben, az engedélyeztetés után nyitott lesz a horgászat szerelmesei előtt is. Az ötletet az adta, hogy a fia sporthorgász, és nyomdokain haladnak az unokái is.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában