Elismerés

2023.07.23. 12:49

Kitüntetéseket vehettek át a Bíróságok Napja alkalmából Bács-Kiskunban

A Bíróságok Napja alkalmából az idei évben is ünnepélyes keretek között vehették át elismerésüket az ország bíróságainak kitüntetettjei az Országos Bírósági Hivatalban.

Pozsgai Ákos

Forrás: shutterstock.com / illusztráció

Az Országos Bírói Tanács idén dr. Senyei György, az Országos Bírósági Hivatal Elnökének előterjesztése alapján a Kecskeméti Törvényszék bírái közül dr. Nagy Barbara Zitának, a Bajai Járásbíróság bírájának és dr. Kökény Tímeának, Kecskeméti Törvényszékre kirendelt kecskeméti járásbírósági bírónak címzetes törvényszéki bírói címet adományozott.

Dr. Husek Dániel, a Kecskeméti Törvényszék Elnöke helyi elismeréseket is átadott a bíróságok napja alkalmából. A Bács-Kiskun Megye Igazságszolgáltatásáért Emlékérmet az idei évben dr. Tamás Adrienne, a Kiskunhalasi Járásbíróság elnöke, illetve Gelencsér Gáborné, a Kunszentmiklósi Járásbíróság végrehajtási ügyintézője vehették át kimagasló szakmai munkájuk és közösségért végzett kiemelkedő tevékenységük elismeréseként – közölte a Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában