új időpont

2021.02.24. 14:20

Szerencsére tévedés volt a háromhetes áramszünet Kecskeméten

Kecskeméti olvasónk olyan szórólapot kapott, miszerint március 2. és 26. között napközben tervezett áramszünet lesz náluk.

Hraskó István

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A Bojtorján utcában lakó hölgy azzal kereste meg szerkesztőségünket, hogy nemrég szórólapot kaptak: március 2. és 26. között áramszünet lesz a környékükön 7.30 és 16.30 között. Mint elmondta, ez már csak azért is gondot okozna neki, mert otthonról dolgoznak, nemzetközi árufuvarozással foglalkozó kis cégként nem engedhetik meg, hogy három vagy akár csak egy hétig nélkülözniük kelljen az áramot, és ezzel együtt a számítógépet, a nyomkövetőket. Hozzátette, hiába vesznek aggregátort, az utcájukban internet akkor sem lesz. Megkereste az ügyfélszolgálatot, ott úgy tájékoztatták, hogy nem kell tartania több mint 3 hetes áramszünettől, csak bizonyos napokon, de erről még nem kapott értesítést.

Írtunk mi is az MVM Ügyfél-kommunikációs Osztályának, érdeklődve, a Szeleifaluban milyen munkálatok miatt lehet áramkimaradás és valójában hány napig? Mint megtudtuk, a Bojtorján utcában csak március 2-án napközben fognak dolgozni az MVM Démász Áramhálózati Kft. munkatársai, emiatt lesz áramszünet, és az új időpontról ügyfeleiket újra értesítették. A cég azt is közölte, márciusban és áprilisban a villamos energia szolgáltatás minőségét javító beruházások miatt lesz rövidebb hosszabb áramszünet Szeleifalu térségben.

A tervezett áramszünetek helyszínei és időpontjai egyébként a mvmnext.hu oldalon elérhetőek. A kereső Kecskemétre február 25. és március 25- közötti időszakra 543 találatot dob ki, azaz rengeteg munkájuk lesz a szakembereknek a városban.

Borítóképünk illusztráció.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában