Lakitelek

2020.05.28. 09:13

Pénteken megnyit a Tősfürdő

Nagyobb hangsúlyt fektet a jövőben a Tőserdő népszerűsítésére a lakiteleki önkormányzat. Amint azt Madari Róbert polgármester a Tőserdő közösségi oldalán írja, olyan eseménysorozat kezdődött el, amely Lakitelek és Tőserdő eddigi történetében nem volt tapasztalható. Az idei nyári szezont új arculattal kezdik.

PN

A lakiteleki önkormányzatnak határozott célja, hogy aki a jövőben a Tőserdő márkanévvel találkozik, annak jelentse a természetközeli kikapcsolódást, a gyönyörű tájat, az aktív pihenést, a termálvizet, a csónakázást, a kalandparkot, a finom helyi ételeket, borokat, a remek programokat, az emlékezetes rendezvényeket. A Tőserdő legyen a nyugalom szigete az itt élők, az ide érkezők számára – olvasható a közleményben, amelyből az is kiderül, hogy a Tősfürdő valamennyi medencéje készen áll a pénteki nyitásra.

A nyári szezont felújított medencékkel, gondozott környezettel, a már megszokott fürdőzési, pihenési és éttermi kínálattal kezdi a Tősfürdő. Emellett a vadregényes Holt-Tiszán lehet csónakázni, a kemping pedig három hektár gondozott, parkosított területtel hívogatja a kempingezni vágyókat. Sokak kedvence, a kalandpark egyelőre zárva tart, de folyamatosan dolgoznak azon, hogy az előírt rendeleteknek megfelelve megnyithassák.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában