Legyél fény az éjszakában!

2 órája

Futással és kerékpározással hívják fel a figyelmet a láthatóságra Félegyházán

Harmadik alkalommal rendezik meg a Legyél fény az éjszakában! elnevezésű közlekedésbiztonsági rendezvényt szombaton Kiskunfélegyházán.

Baon.hu

A rendezvényen biztonsági öv szimulátorral, KRESZ-játékokkal várják a résztvevőket, ezek mellett pedig ingyenes kerékpár-regisztrációra is lesz lehetőség 16 órától 17 óráig.

Az előző években is a résztvevőknek 3,5 kilométeres távot kellett lefutni vagy kerékpárral megtenni
Fotó: Vajda Piroska / archív-felvétel

Várják azokat a kerékpárosokat, sportolókat, hobbi futókat, akik szeretnék felhívni a járművezetők figyelmét arra, hogy a rossz idő beálltával ők ugyanúgy közlekednek az utakon. Továbbá várják azokat a családokat, akik példát szeretnének mutatni azzal, hogy úgy vesznek részt a forgalomban, hogy láthatóak a gépjárművezetők részére. Az eseményhez bárki bármikor csatlakozhat, nem regisztrációhoz kötött, azonban a regisztrálók közül az első 50 regisztráló ajándékot kap. A regisztrációhoz mindössze csak nevet és születési évet kell elküldeni a [email protected] e-mail-címre – írja a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

A gyülekező 16–17.15 óra között lesz a Petőfi téren, ahonnan 3,5 kilométert kell kerékpározniuk vagy futniuk a résztvevőknek. A rajt 17.30-kor lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában