Kecskemét

3 órája

Forgalmirend-változás lesz a következő hónapokban a Báthori utcában és a Mária utcában

Kecskemét belvárosában a következő hónapokban több utcában hőszolgáltatási közműépítés lesz, emiatt kérik az autósok megértését. Az építési munkálatok miatt a forgalmirend-változás érinti a Báthori, a Mária és a Simonyi utcát. Közlekedni lehet, de parkolni nem.

Sebestyén Hajnalka

A TERMOSTAR Kft. arról tájékoztatta a baon.hu-t, hogy a belvárosi körzet ellátásbiztonságának további erősítése érdekében 2024. október 21-én, hétfőn távhőhálózat-fejlesztés kezdődik a Báthori utcában. Forgalmirend-változás lép életbe. Végig közlekedhető lesz minden utca, megközelíthetők lesznek a lakóépületek, garázsok, üzletek, éttermek is, de a következő pár hétben érdemes lesz máshol parkolóhelyet keresni.

forgalmirend-változás, TERMOSTAR Kft., Kecskemét
A forgalmirend-változást térképen is mutatjuk
Fotó: TERMOSTAR Kft. 

A távhőszolgáltatásban érintett belvárosi lakóközösségek, iskolák, egészségügyi és kereskedelmi létesítmények ellátásbiztonságának további erősítése érdekében új összekötő távvezetéket épít a TERMOSTAR Kft. Kecskemét belvárosában. Az új vezetékre azért van szükség, hogy az esetleges meghibásodások az eddiginél is kevesebb fogyasztót érintsenek, és minél gyorsabban elháríthatók legyenek.

A Triász Kft. kivitelezésében végzett munka három ütemben történik. A jelzett időszakokban átmenetileg megszűnik a parkolási lehetőség az érintett szakaszokon. A munkát úgy ütemezték, hogy végig közlekedhető maradjon minden utca, és természetesen megközelíthetők lesznek a lakóházak, garázsok, üzletek, éttermek is.

A kivitelező Triász Kft. és a TERMOSTAR Kft. munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy a lehető leghamarabb befejeződjön a munka, és ismét helyreállhasson a megszokott forgalmi rend. Egyúttal köszönik a körzetben élők és arra közlekedők türelmét és együttműködését!

A kivitelezés ütemezése

I. ütem: 2024. október. 21.–2024. november 6. – Báthory utca egyik fele

II. ütem: 2024. november 7.–2024. november 29. – Báthory utca másik fele

III. ütem: 2025. január 7.–2025. március 17. – Mária utca egy része, Simonyi utca egy része

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában