Felhívás

2 órája

Cserbenhagyásos balesetet okozó sofőrt keres a Kecskeméti Rendőrkapitányság

Cserbenhagyásos balesetet okozott egy ismeretlen sofőr a 44-es főúton szeptember 18-án. A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti cserbenhagyás vétsége miatt indított nyomozást az ügyben, és a lakosság segítségét kérik a sofőr megtalálásában.

Vizi Zalán

A Kecskeméti Rendőrkapitányság közúti cserbenhagyásos baleset vétsége miatt indított nyomozást – írja a police.hu.

cserbenhagyásos baleset, kecskeméti rendőrség, lakossági segítség
Cserbenhagyásos balesetet okozó sofőrt keres a Kecskeméti Rendőrkapitányság
Forrás: police.hu / illusztráció

A keresett sofőr a 44-es számú főúton közlekedett egy ismeretlen járművel 2024. szeptember 18-án 20 óra 40 perc körül, amikor a főút 17-es kilométerénél előzésbe kezdett, viszont a manővert nem tudta befejezni. Mint írják, a szemből érkező autós az ütközés elkerülése érdekében lehúzódott az útról, a vízelvezető árokba csúszott, majd egy jelzőtáblának és fának ütközött.

Az ismeretlen sofőr a baleset után ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna a másik autósnak, továbbhajtott. A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a cserbenhagyásos balesetet okozó ismeretlen sofőr személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, esetleg szemtanúja volt a történteknek, hívja a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságot a 06-76/513-356-os számon vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában