Szépségkiállítás

1 órája

Jákob Zoli komoly döntést hozott és elhagyta Magyarországot

Videóban tudatta a hírt, miért is utazott Londonba. Jákob Zoli egy szépségkiállítás kedvéért hagyta hátra Magyarországot.

Baon.hu

Jákob Zoli, hartai származású üzletember rendkívüli népszerűségnek örvend, ami nem csupán a vidám és kedves személyiségének köszönhető, hanem annak is, hogy sokak szerint aranyból van a szíve, hiszen az üzletember rendszeresen segít a rászorulóknak.

Jákob Zoli, szépségkiállítás, London
Jákob Zoli elhagyta Magyarországot
Forrás: Jákob Zoli Instagram-oldala

Jákob Zoli új célokat tűzött ki maga elé

A körmök után nemrég a hajakra is elkezdett nagy erővel fókuszálni, éppen ezért most komoly döntést hozott és elhagyta Magyarországot. Legújabb vieójában tudatta követőivel, hogy Londonba látogatott egy szépségkiállításra.

Londoni hotelszobájának ablakából nagyon jó a kilátás, hiszen még az ikonikus emeletes buszokat is látja, ráadásul egy hamisítatlan angol pubba is betért.

Zoli egyelőre nem árulta el azt, hogy meddig marad kint, de a felvétel alapján biztos, hogy nagyon jól érzi magát, és kihozza a maximumot a kiruccanásból – számolt be a ripost.hu.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!