Letartóztatás

1 órája

Az üzletekben nassolta a lopott árut a kecskeméti bolti tolvaj

Őrizetbe vették a kecskeméti rendőrök azt a 22 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy országszerte több alkalommal lopott üzletekből. Elfordult, hogy mielőtt lebukott volna, megette a lopott árut. A nyomozók kezdeményezik a bolti tolvaj letartóztatását.

Pozsgai Ákos

Legutóbb október 4-én, Kecskeméten egy felújítás alatt álló üzlet zárt ajtaját feszítette fel a 22 éves bolti tolvaj és úgy jutott be a boltba. Négy karórát, egy táskát, egy napszemüveget vett magához, ráadásul még a visszaváltható műanyag palackokat is összepakolta és magával vitte – írja a police.hu.

bolti tolvaj, lopás, bűnügy
Letartóztatták a kecskeméti bolti tolvajt
Forrás: shutterstock.com / illusztráció

A betörést észlelve értesítették a rendőrséget, a nyomozók a helyszínen dolgoztak, amikor a tulaj észrevett egy nőt az utca túlsó oldalán, hátán az ellopott táskával. A rendőrök azonnal a nyomába eredtek, majd amikor átvizsgálták a csomagját, előkerültek az üzletből ellopott értékek. A lefoglalt holmikat a rendőrök később visszaadták a tulajdonosnak.

Az elfogott nő nem volt ismeretlen a kecskeméti zsaruk előtt, ugyanis az elmúlt hónapokban több bolti lopást is elkövetett Kecskeméten, Budapesten és Szolnokon. Előfordult, hogy a ruhájába rejtette a lopott árut, de többször volt, hogy még az üzletben, a sorok között bóklászva elfogyasztotta a polcról leemelt csokoládét, péksüteményt, üdítőt. A csomagolást pedig a polcok alá rejtette, majd miután jól lakott, fizetés nélkül elsétált az üzletből.

A 22 éves kecskeméti nőnek egyelőre nem lesz több dobása, az előállítása és a gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vették. Az ügyben eljáró  nyomozók kezdeményezik a tolvaj letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában