Katasztrófavédelem

1 órája

Plüss játékok és szőnyeg égett egy nyárlőrinci iskolában, eljárás indult

Kedden a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 1 tűzesettel és 4 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Nyolc méter mély kútba esett egy kutya kedd délelőtt Jánoshalmán, a Bem József utcában. A jánoshalmi önkormányzati tűzoltók a kutyát kötél segítségével kimentették – írja a katasztrófavédelem.

tűzeset, baleset, katasztrófavédelem
 
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Plüss játékok, székek és szőnyeg égett kedden délután egy oktatási intézmény egyik termében Nyárlőrincen, az Iskola utcában. A tűzoltók kiérkezése előtt az dolgozók eloltották a tüzet, mindenki elhagyta az épületet. A kecskeméti hivatásos és a nyárlőrinci önkéntes tűzoltók a tűzzel érintett területet átvizsgálták, a szükséges utómunkálatokat elvégezték. Személyi sérülés nem történt. Az eset kapcsán tűzvizsgálati hatósági eljárás indult. 

A Holt-Tiszába csúszott egy személyautó kedden délután Tiszaalpáron. A kiskunfélegyházi és a kecskeméti hivatásos, valamint a lakiteleki önkéntes tűzoltók a járművet egy erőgép segítségével kivontatták. Személyi sérülés nem történt.

Árokba borult egy személygépjármű keddről szerdára virradóra az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kecskemét térségében. A balesetben három ember megsérült. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították, a csomagtartót feszítővágóval és kézi erővel kinyitották, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. 

Kedden még két esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában