Birkózás

2 órája

Érmeket gyűjtött a rajton a Bócsai BLSE

Elkezdődött az új idény a Bócsai BLSE számára. A klub ifjú versenyzői két versenyen is megmutathatták magukat már, rögtön érmeket begyűjtve. Előbb Soltvadkerten, majd Kiskunhalason álltak szőnyegre a korosztályos versenyzők, akik összesen öt éremmel térhettek végül haza.

Nyitray András

A soltvadkerti Szüret Kupa volt az ősz első birkózás versenye a bócsai fiataloknak, ahol rögtön megmutatták, hogy szeretnénk idén is érmeket hozni. A villámrajt Három dobogós helyet jelentett itt a klubnak, név szerint Eifert Nimród bronz-, Schneider Letícia ezüst-, Sipiczki Zsombor pedig aranyérmes lett a megmérettetés során.

Bócsa, birkózás
Birkózás: érmeket gyűjtött a Bócsa
Fotó: Bócsai BLSE

Soltvadkert után aztán Kiskunhalas felé vette következőleg az irányt a bócsai küldöttség, ahol gyermek gálán mutathatták meg magukat a gyerekek a színvonalas Halas Kupán. Ezúttal sem tértek haza üres kézzel a fiatalok, hiszen Schneider Letícia már megállíthatatlannak bizonyult, így nyakába is vehetette az aranyérmet, mellette pedig Benkő Dáriusz gyűjtött be egy bronzérmet, teljessé téve ezzel a sikeres rajtot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában