Katasztrófavédelem

2024.09.02. 14:27

Kigyulladt az erdő aljnövényzete Nagybaracskánál – frissítve

Nagybaracska és Csátalja között gyulladt ki az erdő aljnövényzete hétfő délután.

Baon.hu

Frissítve (15.45):

Eloltották a tüzet Nagybaracska és Csátalja között. Mintegy három hektáron égett a tűz, amelyet a bajai hivatásos és a nagybaracskai önkéntes tűzoltók egy mohácsi vízszállító jármű segítségével fékeztek meg. A rajok megakadályozták, hogy a fák koronájára is átterjedjenek a lángok. Közben újabb tűz keletkezett az 51-es főút túloldalán, Csátalja közelében is. Ott mintegy másfél hektáron égett a gaz és az avar. A nagybaracskai és a szekszárdi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat – közölte a katasztrófavédelem.

Rescue,Team,Of,Firefighters,Arrive,On,The,Car,Crash,Traffic
Egy tárolóban keletkezett a tűz.
Fotó: shutterstock.com / illusztráció

Korábban írtuk:

Kigyulladt egy erdő aljnövényzete Nagybaracska és Csátalja között, az 51-es főút közelében. Nagy területen ég a tűz, amelyhez a bajai hivatásos tűzoltók vonultak ki. A rajok megakadályozták, hogy a fák koronájára is átterjedjenek a lángok. A helyszínre tart több más egység és a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is – közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában