Katasztrófavédelem

2024.09.10. 09:07

Több karambol is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Hétfőn a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 3 tűzesettel és 3 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

Baon.hu

Két személykocsi ütközött össze hétfő délelőtt az 52-es főút és az 5203-as út kereszteződésénél, Kisizsák közelében. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították az egyik autót, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. Személyi sérülés nem történt – közölte a katasztrófavédelem.

katasztrófavédelem, összefoglaló, Bács-Kiskun
Illusztráció
Fotó: Shutterstock

Egy kamionnal karambolozott egy személykocsi hétfő kora este az 52-es főúton, Fülöpszállás külterületén. A teherautó továbbhajtott, az autó le tudott térni a főútról. A kocsiban ketten ültek, senki sem sérült meg. A szabadszállási önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a rendőrség kiérkezéséig.

Hétfőn még három esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez és egy esetben kérték a segítségüket kidőlt fa eltávolításához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában