Kiskunmajsa

2024.09.05. 11:17

Kerékpártolvajt keresett, de drogterjesztőt fogott el

Egy kerékpártolvajt keresett a kiskunmajsai körzeti megbízott, ám végül egy drogterjesztőt fogott el.

Baon.hu

A kiskunmajsai körzeti megbízott egy lopott kerékpár ügyében folytatott adatgyűjtést, eközben jutott olyan információ birtokába, hogy az egyik házban élő férfinél éppen több gramm kábítószer van. A rendőr a háznál ellenőrizte a férfit, akinek a zsebeiből – egy átlátszó simítózáras tasakban, valamint egy sárga műanyag tojásban – fehér por került elő. Az anyagokról a tulajdonos elmondta, hogy kábítószer hatásúak – derül ki a rendőrség közleményéből.

The,Man,In,The,Handcuffs,Is,Behind,Bar,In,The
Fotó: shuttestock.com / illusztráció

A mennyiség, illetve a beszerzett információk alapján a kiskunmajsai nyomozók már tudták, hogy a férfi továbbértékesítette az új pszichoaktív anyagot. A gyors adatgyűjtésnek köszönhetően több, a férfinél vásárló fogyasztót is beazonosítottak és kihallgattak a kiskunmajsai rendőrök. A terjesztővel szemben – őrizetbe vétele mellett – új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult eljárás. A lefoglalt anyagokat szakértő vizsgálja.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában