Katasztrófavédelem

2024.09.11. 10:30

Baleset az M5-ös autópályán és kigyulladt épület is munkát adott a tűzoltóknak Bács-Kiskunban

Kedden a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 2 tűzesettel és 7 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő bejelentés érkezett.

Baon.hu

Egy lakatlan épület két helyisége és födémszerkezete égett kedden késő délután Jánoshalmán, a Szabadka utcában. A jánoshalmi önkormányzati és a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat – közölte a katasztrófavédelem.

katasztrófavédelem, Bács-Kiskun, összefoglaló
Kigyulladt egy lakóház Jánoshalmán
Fotó: Pozsgai Ákos

Eltört egy zászlótartó rúd kereszttartója kedd délelőtt Kecskeméten, a Szellő utcában. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a gyalogosokat veszélyeztető eltört elemet létra segítségével eltávolították. Személyi sérülés nem történt 

Elakadt egy mentőautó kedd délután Kiskunhalas külterületén. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók vontatókötél segítségével kiszabadították a járművet.

Összeütközött egy személyautó és egy kamion kedd délután az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében. A lajosmizsei önkormányzati tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek.

Kedden még egy esetben riasztották a tűzoltókat száraz növényzet tüzéhez és négy esetben kérték a segítségüket lakásba történő behatoláshoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában