Tűzeset

2024.08.28. 13:48

Kigyulladt egy pajta Kiskunhalason – galériával, videóval, frissítve

A Gubodi útra riasztották a tűzoltókat szerda délután.

Baon.hu

Frissítés (16.01.):

A kiskőrösi, kiskunhalasi és kalocsai hivatásos tűzoltók eloltották a Gubori utcai tüzet és megkezdték az utómunkálatokat. Egy nagyjából háromszáz négyzetméteres pajta égett teljes terjedelmében. Az épületben faanyagok, kerékpárok kaptak lángra, öt kismalacot és két anyakocát kimenekítettek a pajtából. A tűz kárt tett egy másik épület oldalában is. Tarlótűz is keletkezett két, egymáshoz közel eső területen. A tűzoltói beavatkozást erőgépek is segítették. A rajok megkezdték az utómunkálatokat, amelyek hosszasan eltarthatnak – írja a katasztrófavédelem.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy pajta Kiskunhalason
Fotó: Pozsgai Ákos

Frissítés (15.34):

A kiskőrösi, kiskunhalasi és kalocsai hivatásos tűzoltók eloltották a tüzet és megkezdték az utómunkálatokat. Egy nagyjából háromszáz négyzetméteres pajta égett teljes terjedelmében. Az épületben faanyagok, kerékpárok kaptak lángra, öt kismalacot és két anyakocát kimenekítettek a pajtából. A tűz kárt tett egy másik épület oldalában is. Tarlótűz is keletkezett két, egymáshoz közel eső területen. A tűzoltói beavatkozást erőgépek is segítették. A rajok megkezdték az utómunkálatokat, amelyek hosszasan eltarthatnak – közölte a katasztrófavédelem.

Korábban írtuk:

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy pajta, illetve foltokban avar és gaz lángol Kiskunhalason, a Felsőöregszőlőkben. A Gubodi úton keletkezett tűzhöz a kiskunhalasi, kiskőrösi és ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztották. A rajok vízsugárral védik a közeli lakóházat, illetve oltják a tüzet. Emellett egy erőgép körbetárcsázta a területet – közölte a katasztrófavédelem.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában