Tűzeset

2024.07.28. 18:12

Kigyulladt Kiskunhalason, a Szegedi úti hulladéklerakó – videóval, galériával, frissítve

Vasárnap délután kigyulladt Halason, a Szegedi úti hulladéklerakó.

Pozsgai Ákos

Frissítve (18.50):

Nagyjából háromezer négyzetméteren a szeméttelep oldala gyulladt ki Kiskunhalas és Balotaszállás között. Kiskunmajsai, kiskunhalasi, kisteleki, kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vízsugarakkal oltják a tüzet, a helyszínre tart a Tolna vármegyei katasztrófavédelmi mobil labor is. A rajok munkáját erőgép is segíti, billenős teherautó pedig homokot hord a helyszínre – közölte a katasztrófavédelem.

tűz, Kiskunhalas, hulladéklerakó
A halasi tűzoltók több egységgel is a helyszínre siettek
Fotó: Pozsgai Ákos

Korábban írtuk:

Több száz négyzetméteren lángol Kiskunhalason, a Szegedi úti hulladéklerakó. A halasi tűzoltók több egységgel vannak a helyszínen és oltják a lángokat. A munkájukat nehezíti az erős szél, ami a füstöt Balotaszállás irányába fújja. A tűzoltók munkáját munkagépek is segítik.

Információink szerint riasztást kaptak a halasi tűzoltók Kunfehértóra is, ahol 6-7 hektáron ég az erdő aljnövényzete az üdülő falutól nem messze. A halasi tűzoltók ott is kint vannak és úgy tudjuk, hogy más települések tűzoltóit is riasztották oda. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában