Bűnügy

2024.07.19. 10:22

Őrizetbe vették a jánoshalmi drogkereskedőt – videóval

A rendőröknek olyan információ jutott a birtokába, hogy egy 39 éves jánoshalmi férfi 2023 óta rendszeresen értékesít kristály fantázianevű új pszichoaktív anyagot.

Baon.hu

A rendőrök a jelzést követően nyomozni kezdtek, az információ gyorsan beigazolódott, ezért június 17-én lecsaptak a férfi otthonában. A házkutatás során bruttó 36,04 gramm fehér és barna kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le a rendőrök – írja a police.hu.

drog, Jánoshalma, bűnügy
Őrizetbe vették a jánoshalmi drogkereskedőket
Forrás: police.hu

A nyomozás során arra is fény derült, hogy az új pszichoaktív anyagok továbbértékesítésében egy 24 és egy 19 éves jánoshalmi férfi működött közre, akik pakkokba csomagolva árulták az illegális szert.

A csapat irányítója a banda legidősebb tagja volt, akit bűnszövetségben elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetése miatt kihallgattak, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Társait új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt hallgatták ki a nyomozók. A lefoglalt anyagokat szakértő vizsgálja.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában