Tragédia

2024.07.26. 07:51

Darázscsípés következtében elhunyt a szanki postás

Saját halottjának tekinti a Postás Szakszervezet azt a postást, aki munkavégzés közben halt meg Szankon az elmúlt napokban tragikus körülmények között hirtelen munkavégzés közben.

Pozsgai Ákos

A Magyar Posta rövid időn belül újabb munkatársát veszítette el. Legutóbb munkavégzés közben lett rosszul egy postás, a szanki posta kézbesítője, akit életveszélyes darázscsípés ért, majd nem sokkal később elhunyt.

elhunyt postás, Szank, darázscsípés,
Darázscsípés következtében elhunyt a szanki postás
Forrás: Országos Mentőszolgálat

„Nyugodjon békében! Mélyen együtt érzünk a családjával, akiknek minden támogató segítséget igyekszünk megadni. Sok erőt és mielőbbi megnyugvást kívánunk!” – írta a Postás Szakszervezet a honlapján.

A Szanki Posta dolgozói is közleményt adtak ki a közösségi oldalon. – „Sajnálattal tudatjuk a szanki lakosokkal, hogy Magyarné Csécs Mária településünk kézbesítője a mai napon elhunyt. Mindannyian ismertük és szerettük őt, váratlan távozása mindenki számára veszteség. Fájdalommal búcsúzunk Tőle! Szank Posta dolgozói” – áll a szűkszavú közleményben.

A Magyar Posta rövid időn belül két munkatársát is elvesztette, akik munkavégzés közben érte a tragédia. Alig több mint egy hete számoltunk be róla, hogy Kelebián kedden megdőlt az országos melegrekord, egy nappal később az utcán lett rosszul egy kézbesítő.

Életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították a postást Kelebiáról, miután a nagy hőségben összeesett az utcán és eszméletlen állapotban találtak rá járókelők. A hatvanéves férfi később a kiskunhalasi kórház intenzív osztályán elhunyt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!