Kiskunfélegyházi Járásbíróság

2024.03.22. 14:15

Két évre ítélték az élettársát bántalmazó férfit

A Kiskunfélegyházi Járásbíróság jogerősen 2 év börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélt egy 31 éves férfit, akivel szemben testi sértés és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a Kiskunfélegyházi Járási Ügyészség – közölte a Kecskeméti Törvényszék Sajtóosztálya.

Horváth Péter

A közlemény szerint a többszörösen büntetett előéletű férfi még 2022. március 24-én közös otthonukban féltékenységből megpofozta, és ököllel is megütötte az élettársát, majd egy díszkard utánzattal két alkalommal fejtetőn vágta. Ezután a hajánál fogva az udvarra rángatta a nőt, közben többször megrúgta. A nő próbált segítséget kérni a szomszédoktól, miközben a férfi újra megragadta a haját és megrúgta, valamint fejbe ütötte a kard lapjával. Végül a szomszédok avatkoztak közbe, így hagyta abba a férfi párja bántalmazását. A nő 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfi a büntetéséből nem bocsátható feltételes szabadságra – olvasható a közleményben.

ítélet, bíróság, ké hír
Forrás:  shutterstock.com / illusztráció


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában