Helyi hírek

2009.10.07. 09:23

Épül, szépül Kerekegyháza

Befejeződött a város központjának felújítása az arra vonatkozó nyertes pályázat eredményeként.

(X)

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2008-ban kiírt pályázatán az önkormányzat 46,5 millió forint támogatást nyert. Az uniós támogatásból a központi városrész felújítása valósult meg: a buszmegálló mögötti közpark, a művelődési ház előtti tér, a templom melletti járda, a könyvtár és ifjúsági klub közvetlen környezete. A közbeszerzésben nyertes Rimai Útépítő Kft. magas színvonalon, a határidők pontos betartásával végezte a kivitelezést – öregbítve ezzel Kerekegyháza és saját cége jó hírnevét is.[caption id="" align="alignleft" width="600"] A délutáni szieszta is jobban esik a megszépült téren
[/caption]

Az elkövetkezendő hetekben a projekt utolsó fejezeteként kinyomtatnak 500 db könyvet, melyek a település múltját mutatják be, elkészül 150 db multimédiás CD, amely Kerekegyháza nevezetességeit és megszépült közterületeit is bemutatja. Továbbá elkészülnek kisebb promóciós eszközök, kártya- és speditőrnaptárak, melyek kiválóan alkalmasak a település népszerűsítésére, és a turisták látogató kedvének növelésére.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!