Bács-Kiskun

2024.01.23. 14:28

Kiégett kisteherautóhoz és árokba borult autóhoz is riasztották a tűzoltókat

Hétfőn a katasztrófavédelem Bács-Kiskun vármegyei műveletirányítási központjába 4 tűzesettel és 8 műszaki mentéssel kapcsolatos tűzoltói beavatkozást igénylő állampolgári bejelentés érkezett.

Baon.hu

Vegyi árut szállító kisteherautó égett Bodogláron, hétmillió forintra becsülik a kárt

Fotó: Pozsgai Ákos

Drótkerítésbe szorult egy őz hétfő kora reggel, Dunaföldvár külterületén. A dunaföldvári önkéntes tűzoltók az őzet kiszabadították.

Teljes terjedelmében égett egy mintegy huszonnégy négyzetméteres melléképület hétfőn délelőtt, Orgovány külterületén. Az ingatlanban kéziszerszámokat és kisgépeket tároltak. Az orgoványi önkéntes és a kecskeméti hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés nem történt – írja a katasztrófavédelem.

Csatornaparton összehordott szemét égett hétfő délután, Kalocsán. A kalocsai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a tüzet eloltották.

Megcsúszott, árokba sodródott és a tetejére borult egy személyautó hétfő délután az 5408-as úton, Kiskunhalas közelében. A kiskunhalasi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, majd átadták a helyszínt a rendőrségnek. A balesetben senki sem sérült meg.

Összehordott kerti hulladékot égett egy ingatlan udvarán hétfő késő délután, Kecskemét külterületén. A kecskeméti hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották.

Egy családi ház egyik oldalfala felázás miatt megomlott hétfőn este Vaskúton, az Alkotmány utcában. A bajai hivatásos tűzoltók áramtalanították az épületet, a gázszolgáltatót értesítették. Személyi sérülés nem történt, a település polgármestere gondoskodott a lakó elszállásolásáról.

Egy személygépjármű csomagtartójába záródott két ember hétfőről keddre virradóra Kiskunfélegyházán, a Radnóti Miklós utcában. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók a két embert kézierővel kiszabadították. Személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó kedden hajnalban az 5405-ös úton, Bodoglár határában. A kiskunmajsai hivatásos tűzoltók a tüzet egy vízsugárral eloltották. Személyi sérülés nem történt.

Hétfőn négy esetben kérték a tűzoltók segítségét lakásba történő behatoláshoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában