Baleset

2024.01.22. 20:09

A sofőr szerint egy kivilágítatlan gyalogos miatt borult autójával árokba Kiskunhalas közelében – képekkel

Megcsúszott, árokba sodródott és a tetejére borult egy személyautó a Zsanára vezető 5408-as úton, Kiskunhalas közelében. Egy személy utazott a járműben, amelyet áramtalanítottak a kiskunhalasi hivatásos tűzoltók. Az érintett útszakaszon félpályán lezárták a forgalmat a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

Pozsgai Ákos

Információink szerint senki sem sérült meg a balesetben

Fotó: Pozsgai Ákos

A katasztrófavédelem közlése szerint megcsúszott az autó és az árokba sodródott, majd a tetejére borulva állt meg. Helyszíni információink szerint a Kiskunhalas felé tartó autóban csak a sofőr ült, a férfi elmondása szerint egy kivilágítatlan gyalogos tolta szembe a kerékpárját az út jobb szélén a forgalommal szemben, amikor későn észlelte. Hogy ne üsse el, félrerántotta a kormányt és az út menti árokba hajtott, ahol felborult az autójával.

A sofőr félrerántotta a kormányt és az árokba hajtott, ahol felborult az autó 
Fotó: Pozsgai Ákos

A férfi állítása szerint nem viselt láthatósági mellényt a gyalogos, viszont, később, amikor valaki utána ment, akkor már volt rajta fényvisszaverővel ellátott mellény. Információink szerint a baleset során senki nem sérült meg, a pontos körülményeket a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: Pozsgai Ákos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában