Hirdetés

2024.06.25. 08:00

Egy pillanat műve meglátni és megszeretni a Vadkerti-tavat!

Nemcsak a természet szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményeket a festői környezetben található Vadkerti-tó, hanem a családok számára is az önfeledt pihenés és kikapcsolódás lehetőségét kínálja egyedülálló szolgáltatásaival.

PR cikk

Már a megérkezéskor kellemes meglepetés éri azokat a pihenni vágyókat, akik ellátogatnak a gyönyörű helyen fekvő, családbarát strandra: az árnyékos, fás parkolóban ingyenesen lehet parkolni, ami különösen a forró nyári napokon jelent nagy előnyt. 

Az újonnan épült vendégfogadó épület modern és kényelmes, fedett öltözőkkel, hideg-meleg vizes mosdókkal és zuhanyzókkal várja a vendégeket. A Vadkerti-tó különösen családbarát szolgáltatásaival tűnik ki a többi strand közül, ahol minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbb időtöltést. 

 

A családi jegy ára mindössze 4000 forint, mely két felnőtt és három gyermek belépését biztosítja. A panorámateraszról lenyűgöző kilátás nyílik a tóra, ami minden korosztály számára élményt jelent. A homokos plázs igazi tengerparti hangulatot áraszt, ahol a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési és szórakozási lehetőséget. 

A családi pavilonok és napágyak kényelmes és árnyékos helyet biztosítanak a pihenéshez, míg a különböző sportolási lehetőségek, mint például a kerékpárkölcsönzés, aktív időtöltést kínálnak. Az értékmegőrző bérlés lehetősége pedig biztonságot nyújt a vendégek értékeinek megóvására. A Vadkerti-tónál nem kell a készpénzzel bajlódni, hiszen bankkártyát és SZÉP-kártyát egyaránt elfogadnak a szolgáltatók, így a fizetés gyors és egyszerű. 

 

Legyen szó egy rövid látogatásról, vagy hosszabb feltöltődésről, a Vadkerti-tó környezetében eltöltött idő mindenki számára élményt, később pedig szép emléket jelent, ami újabb látogatásra csábít majd. Nem hiába tartja a mondás: a Vadkerti-tó olyan, akár az igaz szerelem, hiszen meglátni és megszeretni egy pillanat műve csupán.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában