kiskunhalas

2018.01.03. 13:57

Majsai baba lett az első újszülött Halason

A Kiskunhalasi Semmelweis Kórház igazgatói köszöntötték az intézményben született első újévi babáját. Kolompár Kristóf január elsején 20 óra 37 perckor jött a napvilágra 2,430 kilóval és 45 centiméterrel.

Pozsgai Ákos

Kristóf a harmadik baba a családban Fotó: Pozsgai Ákos

Kristóf a harmadik baba a kiskunmajsai családban, anyukája, a 26 éves Klárát január elsején a kora esti órákban mentő vitte a halasi kórházba, mert megindultak nála a fájások. Jóllehet, csak január 22-ére volt kiírva szülni. A kórházba érkezést követően nem sokkal már világra is jött a baba, három héttel a tervezett születése előtt.

A csöppség és a mamája jól vannak, Kristóf nem sír sokat, leginkább alszik, csak addig van ébren, amíg eszik. A családot szerda délelőtt köszöntötte a kórház igazgatósága, Dr. Szepesvári Szabolcs főigazgató, Dr. Lengyel János orvos-igazgató és Dr. Kellner M. Barnabásné ápolási igazgató egy nagy csokor virággal, ajándékkal és egy emléklappal lepték meg őket.

Kristófot és boldog anyukáját, a csöppség két bátyja és apukája várja haza, az orvosok szerint hamarosan el is hagyhatják a kórházat és hazamehetnek kiskunmajsai otthonukba.

Kristóf a harmadik baba a családban Fotó: Pozsgai Ákos
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában