Baleset

2018.01.02. 17:35

Két autó karambolozott Izsákon, 5-en megsérültek

Egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze Izsák belterületén kedden délután. A balesetben 5 személy, köztük gyerekek is megsérültek, őket a mentők kórházba szállították. Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök.

Pozsgai Ákos

A baleset Izsákon, a Rákóczi-Kiskőrösi-Orgoványi út kereszteződésében történt. Két mentőautó érkezett a helyszínre, ahonnan 5 embert szállítottak a kecskeméti kórházba. Információink szerint mindannyian könnyű sérüléseket szenvedtek a karambolban. A mikrobuszban 5-en utaztak, közülük két 12-13 év körüli gyermek, míg a személyautóban 3 idősebb hölgy sérült meg. A mikrobuszban utazott egyébként az édesanya, az édesapa és egy másik gyermek is, de ők nem sérültek meg.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság munkatársai teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Információink szerint a személyautót vezető idősebb hölgy nem adta meg az elsőbbséget a mikrobusznak, ezért ütköztek össze. A baleset következtében a mikrobusz jobb első kereke kitört, de a személyautóban is kár keletkezett. Mindkét járművet autómentő fogja elszállítani a helyszínről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában