rablás

2018.01.04. 15:41

Az autópálya-pihenőben akart rabolni

A Kecskeméti Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy 30 éves nagykőrösi férfinak az előzetes letartóztatását, akit rablás bűntettének kísérletével gyanúsítanak.

Hraskó István

A férfi január 1-jén délután 3 óra körül – miután előzőleg kábítószert fogyasztott – az M5-ös autópályán lévő vendéglőnél egy ott parkoló autó mellé lépett és az ablaküvegen keresztül bekopogott a járműben ülő nőhöz. A sértett kinyitotta az ajtót, mire a gyanúsított többször azzal fenyegette meg, hogy ha nem száll ki a kocsiból kutyáival együtt, akkor el fogja törni nyakát. A sértett élettársa észlelte az eseményeket és kérdőre vonta a férfit, míg a nő telefonon értesítette a rendőröket, akik a gyanúsítottat a helyszín közelében rövid idő múlva elfogták.

A járásbíróság a szökés és elrejtőzés, valamint a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el az előzetest. A bíróság döntését az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított fellebbezést jelentett be, amelyről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában