Közélet

2016.06.02. 14:59

Megölhette újszülött gyermekét a nő, a kórházban ő is meghalt

Tragédia történt Kiskőrösön. Egy nő valószínűleg megölte újszülött csecsemőjét, majd a kórházban ő is életét vesztette.

Zs. D.

A mentőszolgálat munkatársai szerdán éjjel fél 12-kor egy kiskőrösi házból kórházba szállítottak egy nőt, akiről az orvos megállapította, hogy néhány órával korábban szülhetett, de a mentők, amikor a nőért mentek, nem láttak gyermeket a házban.

A mentők pár percen belül rendőrökkel együtt újra a háznál voltak. A lakás fürdőszobájában nejlonzsákba csomagolva találtak meg a halott csecsemőt.

A helyszíni szemle adatai és az elsődleges orvosi szakvélemény alapján a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya - szakértők bevonásával - emberölés miatt indított nyomozást a csecsemő halálával kapcsolatban – közölte a rendőrség.
 
Az anya a szülés utáni komplikációk miatt a gyors és szakszerű egészségügyi ellátás ellenére a kórházban életét vesztette. Halála ügyében közigazgatási hatósági eljárást indítottak a nyomozók – tették hozzá. A főkapitányság sajtószolgálata egyelőre több információt nem közöl az üggyel kapcsolatban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!