Közélet

2015.12.23. 11:11

Februárig nem lesz szűrővizsgálat a kecskeméti tüdőgondozóban

Új digitális röntgen gépeket kap a kecskeméti tüdőgondozó intézet. Az eszközök telepítése miatt februárig szünetel az intézetben és a tüdőszűrő állomáson a röntgen működése.

Hraskó István

Ünnepi látogatási rend a kórházban

Az ünnepek alatt a kecskeméti megyei kórházban december 24. és 27., valamint január 1. és január 3. között délelőtt 10-től 12-ig van beteglátogatás.

Minderről dr. Pánczél Gyula intézetvezető főorvos értesítette szerkesztőségünket. Mint megtudtuk, az új gépek minőségi, magasabb szintű diagnosztikai lehetőséget biztosítanak majd. 
A röntgenpark telepítése 2015 utolsó napjaiban és jövő év januárjában zajlik, így a lakossági szűrés februártól indul újra.

– Akinek mellkas röntgenre van szüksége, lehetőségeinkhez képest igyekszünk megoldani. Ehhez viszont betegeink türelmét és megértését kérjük –mondta a főorvos. Aki a háziorvosokat arra kérte, hogy a pácienseket mellkas röntgenre a megyei kórház központi röntgen osztályára küldjék.

 

Hraskó István Ünnepi látogatási rend a kórházban Az ünnepek alatt a kecskeméti megyei kórházban december 24. és 27., valamint január 1. és január 3. között délelőtt 10-től 12-ig van beteglátogatás.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!