Kék hírek, bulvár

2014.05.14. 08:11

Mégsem ölték meg Jánoskát Kelebián

Újabb fordulatot vett a vasárnap Kelebián holtan talált férfi, Jánoska ügye.

Zs. D.

Nem a bántalmazásba halt bele az az 58 éves férfi, akinek holttestét vasárnap találták meg Kelebián, egy Deák Ferenc utcai házban. Mint arról beszámoltunk: vasárnap rengeteg rendőr érkezett a kelebiai családi házhoz, több órán át helyszíneltek. A helyiek már akkor tudni vélték, hogy gyilkosság történhetett. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt rendelt el nyomozást, majd másnapi közleményükből kiderült, a bűncselekmény elkövetésével a 60 éves J. Lászlót, a ház tulajdonosát gyanúsítják.

A holtan talált, a helyiek által csak Jánoskaként emlegetett férfi J. László házában élt, gyakran közösen italoztak, ám szállásadója megelégelte jelenlétét, összevitatkoztak, J. László pedig megverte Jánoskát. A verekedés múlt szerda és szombat között történt. J. László vasárnap vette észre, hogy cimborája nem mozdul, orvost hívott az akkor már halott férfihoz, az orvosnak pedig feltűnt, hogy a férfi testét ütések nyomai borítják, tehát felvetődött, hogy idegenkezűség okozhatta a férfi halálát. A rendőröknek J. László beismerte a bántalmazást, a férfit őrizetbe vették.

Az elsődleges boncolási eredmény alapján azonban a bántalmazással nincs összefüggésben Jánoska halála – értesült a baon.hu. Ezt megkeresésünkre a rendőrség is megerősítette. Úgy tudjuk, hogy a különös ügyben folytatódik a nyomozás, J. Lászlót pedig kiengedték az őrizetből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!