Kék hírek, bulvár

2013.04.23. 18:56

Horrortanyára bukkantak az állatvédők Solton - sokkoló fotók!

Egy, a város határában álló, üres romos tanyában egy közepes termetű, fehér színű, kegyetlenül megkínzott, felakasztott kutya tetemét találták meg.

Zsámbóki Dóra

Brutális állatkínzás nyomaira bukkantak az állatvédők hétfőn Solton. Egy, a város határában álló, üres romos tanyában egy közepes termetű, fehér színű, kegyetlenül megkínzott, felakasztott kutya tetemét találták meg. Zachariás Ágnestől, a Solti Állatmentő Angyalok egyesületének elnökétől megtudtuk: azt gyanítják, hogy a horrortanya sorozatos állatkínzások helyszíne lehetett.

– Az aktivistákkal arra gondoltunk, hogy végigjárjuk a városban az elhagyatott helyeket. Ebben a házban információink szerint évekkel ezelőtt már valaki talált egy felakasztott kutyát. Amikor hétfőn bementünk a romos tanyára elképesztő látvány fogadott bennünket – emlékezett vissza az állatvédő. – Az egyik helyiségben egy már bomlásnak indult kutyatetem feküdt a padlón. Látható volt a fején egy nagy lyuk is, feltételezem nagy ütést mérhettek a csepp kis fejére. A kiskutya testét már ették a kukacok. A helyszínen rengeteg hurokba kötött madzagot találtunk, közülük többet szemmel láthatólag már használtak is. Valószínűleg nem ez itt az első eset, erre enged következtetni az is, hogy a most megtalált fehér kutya teteme mellett volt egy másik kutyafarok is. A ház előtt van egy fedetlen kút, ebbe is belenéztünk, zseblámpákkal is világítottuk, de nem láttuk, mi lehet benne, mert a nagyon mély. A ház falai össze vannak firkálva: a kiskutya teteme felett a „7 nap múlva elvisz a kaszás” felirat volt olvasható. Máshol akasztott ember rajz van a falba vésve és többek közt 666 felirat is fel van kenve a falra – szurokkal. Ijesztő és egyben szörnyű is, hogy ilyesmire bukkantunk Solton – részletezte a brutális esetet Zachariás Ágnes, aki – mint elmondta – azt feltételezi, hogy a brutális állatkínzás elkövetője rendszeresen visszajár az elhagyatott tanyára.[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Vigyázat! A galériában sokkoló fotók láthatók!
[/caption]

Az állatvédők feljelentést tettek az ügyben a rendőrségen, illetve 70 ezer forintos nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít elfogni a kutya kivégzőjét. Ezzel egy időben keresik a holtan talált fehér kutya gazdáját is.

2010 februárjában Kecskeméten is hasonló borzalmakra bukkantunk. Akkor a Szentháromság temető halottasházában „áldoztak” macskát sátánisták.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!