Kék hírek, bulvár

2011.08.08. 13:59

Halálosan megfenyegette korábbi szerelmét

Kiszámíthatatlan következményei is lehetnek annak, ha megcsalja egy férfi a feleségét. Erre példa az a nem szokványos – azaz korántsem a féltékenységről szóló – vádirat, amit a napokban küldött meg a Kecskeméti Városi Ügyészség a bíróságnak. A vádlott azonban nem a hűtlen férfi, hanem korábbi szeretője lett.

N. N. M.

A 33 éves kecskeméti nő még 2010-ben folytatott intim viszonyt a nős, családos férfivel. A szerelmi kapcsolat ugyan 2010. szeptemberben megszakadt, azonban ekkor már üzleti kapcsolat is kialakult közöttük. Ebből lett a baj, azaz ennek következménye a most elkészült vádirat.
Az ügyészség szerint ugyanis a fiatal, csinos nő 4 millió forintot fektetett be korábbi szeretője üzleti vállalkozásába. A szakítást követően kérte vissza a pénzt, de nem kapta meg. Ettől pedig rendkívül felbőszült…

Olyannyira – véli az ügyészség –, hogy több esetben halálosan megfenyegette a férfit, a gyerekét és a férfi feleségét is. A fenyegetéseket SMS-ben, illetve az interneten, közösségi portálokon tette meg. A vádirat szerint egyebek között ilyen fenyegetéseket kapott a férfi: ha nem fizet, akkor nem csak őt, hanem a nejét is gyermekét is megölik, kicsinálják, legenyhébben pedig tönkreteszik a családot. A jelek szerint egyébként a férfit a fenyegetések végül nem annyira ijesztették meg, mert a mai napig nem adta vissza a 4 milliót a vádlottnak.

A korábbi szeretőt most az ügyészség folytatólagosan elkövetett önbíráskodás miatt állítja bíróság elé. Azt kezdeményezik, hogy ítéljék szabadságvesztésre a nőt, a büntetést azonban próbaidőre függesszék fel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!