Kék hírek, bulvár

2012.03.11. 21:33

A zebrán szúrta meg áldozatát: börtönbe megy

Négy év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék a 19 éves kecskeméti R. Szabinát, aki gyalogátkelőhelyen szúrt meg késsel egy vele egykorú nőt 2011. szeptember 16-án.

Noszlopy N. Miklós

A támadás – mint korábban megírtuk – fényes nappal történt Kecskeméten, a Kuruc körút és a Műkerti sétány kereszteződésénél. A vádlott a zebrán ment át a benzinkút irányából a sírköves épülete felé, szemből vele pedig a későbbi sértett érkezett. Keresztezték egymás útját, emiatt összevitatkoztak, majd R. Szabina a társaságában lévő férfi nadrágjáról leakasztotta annak kését, és azzal szúrta meg a másik nőt. A szurkáló a bűncselekményt követően taxival Szegedre menekült, négy nap múlva őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásban volt a napokban kihirdetett első fokú ítéletig.

– A négy év börtönbüntetést fele részben felfüggesztette a bíróság, ami azt jelenti, hogy két év után feltételesen szabadlábra helyezhető a vádlott – tájékoztatott Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!