Kézilabda

4 órája

A vármegyei és az NB II-es kézilabda liga is folytatódik

A férfi és női NB II-es kézilabda liga is folytatódik hétvégén, ezúttal helyi derbik nélkül. Rajtol a vármegyei I. osztály is.

Nyitray András

Ami a következő forduló programját illeti, a férfiaknál a Kalocsa hazai pályán a Budai Farkasok U21-es együttesét fogadja szombaton 18 órakor az F csoportban. A G csoportban A Mizse KC már péntek este pályára lép, hazai környezetben a PLER U21 lesz az ellenfelük 19 óra 30 perckor a Polyák Imre Sportcsarnokban. A Kiskunmajsa szombaton Törökszentmiklósra utazik, kezdés 19 órakor lesz ezen a bajnokin. A Kecskemét vasárnap 18 órától a Szolnokot fogadja a Messzi István Sportcsarnokban a vármegyei derbi megnyerése után. 

vármegyei, NB II, Kézilabda, Mizse KC,
A vármegyei és NB II-es ligák is folytatódnak
Fotó: Bús Csaba

Ezúttal már a nőknél is fordulót rendeznek egy hét szünet után. A G csoportban a Bácsalmási PVSE és a Kecskeméti NKSE is idegenben lép majd pályára. A Bácsalmás szombaton 18 órakor Vecsésen, míg a KNKSE vasárnap 18 órakor Alsónémedin.

Elrajtol az NB II. után a vármegyei I. osztály is. A férfiaknál szombaton három mérkőzést rendeznek, a KESE-NJE a Kiskunhalast, a Tiszakécske a Gézengúzt fogadja 17 órától, míg Kiskőrös Soltvadkert találkozó 18 órakor kezdődik.

A nőknél a keleti csoportban vasárnap 16 órától rendeznek két bajnokit, a Kiskunmajsa a Soltvadkertet, a Solt a Bácsbokodot fogadja. Nyugaton pénteken 18 óra 30 perctől a Tengelic-Paks a Tolnát fogadja, míg HUN FC és a Nemesnádudvar csatája szombaton 18 órakor kezdődik. A program Tamásiban zárul vasárnap 15 órakor, ahol a címvédő Kalocsa lesz a vendég. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában