Íjászat

2 órája

A kiskunfélegyházi Turul Koppány fiatal íjászai is sikeresek a versenyeken

A kiskunfélegyházi Turul Koppány íjászai szeptemberben is több versenyen indultak és zártak nagyon jó eredményekkel, sok dobogós helyezéssel. Köztük a diák korosztály is, akik szintén mindig a maximumra törekszenek.

Sebestyén Hajnalka

A Kecskeméti Íjász Egyesület versenye 24 célon 3 vessző lövésével zajlott, szép környezetben. A Koppányok közül modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 3. helyen végzett. Vadászreflex íjjal Tamáskovics Gyula 1., Balanyi Sándor 1., Kis Mónika 2., Dinnyés Gyula 2. helyezést ért el.

zoboki csenge, íjászat
Zoboki Csenge diáklány évek óta kiválóan szerepel a versenyeken (balról)
Fotó: Beküldött fotó

A Kiskunfélegyházi Repülőtéren is megmérettették magukat a Koppányok a Fénypárduc Íjász Szakosztály által szervezett versenyen, mely a Dél-Alföldi Versenysorozat 6. és egyben utolsó állomása volt. Ismét 24 célon 3 vesszővel versenyeztek. Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Dongó-Gárgyán Imola 2., Szólya Imre 2. lett, vadászreflex íjjal Zoboki Csenge 2. helyezést ért el.

Gyulán egy rendhagyó csapatversenyre ki kitettek magukért. Négy fős csapatok mérték össze tudásukat a pénzdíjas megméretésen. Koppányok két csapattal neveztek be. Keményen küzdöttek, de a dobogóról lemaradtak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában