Íjászat

2 órája

A Turul íjász a régió szenior női bajnoka lett

A kiskunfélegyházi Turul Koppány íjászai hozzák a formájukat az őszi versenyeken. A Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat összesített eredményhirdetésén három tagjuk is dobogós lett.

Sebestyén Hajnalka

Kis Mónika íjász összegezte az eredményeket. Fekete Boglárka Kunszentmiklóson versenyzett a Hadak útja versenysorozat zárófordulóján. A táv- és távcéllövő versenyt a Nyílegyenes Íjász Club szervezte a Kunszentmiklóson, az új vásártéren. Boglárka a csapat húzóereje a táv és távcéllövésben. Eredményesen zárta a versenyt az erős felnőtt női kategóriában. A pontos helyezését még nem kapták meg.

Bicskeiné Csányi Mária, íjászat, Kiskunfélegyháza
A szenior bajnok, Bicskeiné Csányi Mária
Fotó: Turul Koppány Íjászai

A Dél-Alföldi Régiós Történelmi Versenysorozat összesített eredményhirdetését Kiskundorozsmán tartottá. A hat fordulóból legalább négyen részt kellett venni, hogy értékeljék az eredményeket. Az egyesületből Bicskeiné Csányi Mária a történelmi modern szenior kategóriában első helyezést ért el, a Dél-Alföldi régió szenior női bajnoka lett. Dongó-Gárgyán Imola történelmi modern íjjal, ifi kategóriában második, Zoboki Csenge pedig vadászíj favesszővel, ifjúsági női kategóriában szintén második helyezést ért el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában