Birkózás

2 órája

Érmeket gyűjtött a Soltvadkerti TE

A fiatalok és az idősek is remek teljesítményekkel rukkoltak elő, mellyel érmeket gyűjtöttek. A Soltvadkerti TE versenyzői eredményes hétvégén vannak túl.

Nyitray András

Szombaton négy korosztályban volt érdekelt a Soltvadkerti Te. Az U13-as kötöttfogású Diákolimpián Tímár Balázs és Ilyés Zoltán állhatott fel a dobogó tetejére. Az U13-as leány szabadfogású Diákolimpián Lippai Dorina és Lippai Lili szerzett érmeket, kettő ezüstöt egészen pontosan, míg az U15-ös korosztályban Erdei Lea is a dobogó második fokáról nézhetett le.

érmeket, Soltvadkerti TE, bírkózás
Érmeket vitt haza a Soltvadkerti TE, a dobogó tetején Virág Zsófia
Fotó: Soltvadkerti TE

A felnőtt versenyzők sem panaszkodhattak arra, hogy ne lett volna jó hétvégéjük, hárman ugyanis a tatabányai U23-as országos bajnokságon mutathatták meg magukat. Bán Panka a női 62 kilogrammos szabadfogású mezőnyben nem volt messze a győzelemtől, de végül az ezüstérme is szépen csillogott. A Soltvadkerti TE másik két versenyzője viszont magyar bajnok lett, Virág Zsófia a 76 kilogrammos mezőnyben szerzett aranyérmet, a férfi kötöttfogású verseny során, 63 kilogrammban Rafael Dániel volt megállíthatatlan. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában