Labdarúgás

2024.10.13. 12:28

Edzőmeccsen kapott ki a Kecskeméti TE

A válogatott szünetben Tatabányán lépett pályára a Kecskeméti TE, ahol mindenkinek lehetőséget adott a szakmai stáb. A KTE hiába dominált, alulmaradt az edzőmeccsen.

Nyitray András

A KTE több helyzetet is kidolgozott az edzőmeccsen, ám a góllövéssel ezúttal is hadilábon állt. A cseréket követően aztán a hajrában kétszer is hibázott a vendég védelem, ezt pedig a 70. percben Katona Károly, a 75. percben Árvai Dániel használta ki, kialakítva a 2–0-os végeredményt.

Edzőmeccsen, KTE, labdarúgás
Edzőmeccsen kapott ki a KTE
Fotó: Réti Attila / KTE

Szabó István, a KTE trénere nem volt elégedett csapatával:

– A 70. percig irányítottuk a mérkőzést, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, de gólt nem tudtunk szerezni. A szándék az volt ezúttal, hogy mindenkinek tudjunk lehetőséget adni, de sajnos a cserék után érthetetlen hibákat követtünk el, amit az ellenfél ki is használt kontrákat követően. Csalódottak vagyunk, hiszen szerettünk volna egy győzelemmel hangolni a Puskás Akadémia elleni bajnokira, amire minden lehetőségünk megvolt, hiszen rengeteg helyzetet dolgoztunk ki. Le kell vonni ennek a meccsnek is a tanulságait és tapasztalatait, mert van mit. Ennek megfelelően kell készülnünk a közelgő a bajnoki meccsre – értékelt a tréner.

A KTE október 20-án (vasárnap) 13 órás kezdéssel a Puskás Akadémia ellen folytatja az NB I-ben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában