Labdarúgás

2024.09.06. 18:00

Spanyol próbázó a KTE-nél

A héten csatlakozott az NB I-es Kecskemét edzéseihez Cristóbal Montiel Rodriguez, akit tesztel a szakmai stáb. A spanyol játékos a Szentlőrinc elleni felkészülési mérkőzésen is pályára lépett a KTE színeiben.

Nyitray András

A 24 esztendős spanyol szélső támadó, Tófol Montiel mallorcai születésű, pályafutását a helyi klubban kezdte, majd a Fiorentina igazolta le még utánpótlás játékosként. A lilák Primavera csapatában 15 gólt és 7 gólpasszt jegyzett, majd háromszor a Serie A-ban, illetve kétszer az olasz kupában is pályára lépett, utóbbi sorozatban egy gól és két gólpassz volt a mérlege. A Fiorentina többször is kölcsönadta, játszott Olaszországban a Siena, Portugáliában a Setubal színeiben is, ezt követően hazájában futballozott. Legutóbb az Alzira játékosa volt, ahol nyáron járt le a szerződése.

Tófol Montiel, KTE,
A spanyol játékos már pályára is lépett
Fotó: Réti Attila

Az átigazolási időszak ugyan lezárult, ám a szerződés nélküli játékosok továbbra is szabadon igazolhatóak. Montiel egyelőre Kecskeméten készül, sorsáról hamarosan döntés születhet. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a baon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában